Ce este un life coach?

Un profesionist in Life Coaching (antrenor de viata este traducerea in romana) este un mentor de incredere care te poate ajuta sa identifici ce te impiedica sa-ti atingi potentialul maxim. Este o relatie unu-la-unu care ofera un spatiu de sustinere, in care sa te simti confortabil, fara sa fii judecat, care te ajuta in identificarea si constientizarea gandurilor, atitudinilor, instrumentelor necesare atingerii obiectivelor.

Ce tipuri de oameni apeleaza la un coach?

Persoanele din toate categoriile de viata lucreaza cu antrenori profesionisti pentru a-si atinge obiectivele. Life coach-ii lucreaza cu oameni in toate domeniile vietii lor, inclusiv in relatii, cariera, finante, sanatate si multe altele. Lucrul cu un antrenor personal nu se limiteaza la orice tip de persoana, ci este cel mai bun pentru cei care doresc sa-si ia initiativa in propria viata. Persoanele care primesc un Life Coach sunt angajate intr-o viata mai indeplinita si sunt dispusi sa faca munca necesara pentru a ajunge acolo.

Care sunt domeniile in care ma poti ajuta?

Eu,prin specializarile pe care le-am dobandit, te pot insoti in calatoria realizarii viselor tale in urmatoarele domenii:

 • Crestere personala
 • Dezvoltare profesionala
 • Coachingul relatiilor
 • Abilitati de comunicare
 • Incredere si putere personala
 • Obtinerea echilibrului

Cum te poate ajuta Life Coaching?

Rezultatele vor varia in functie de ceea ce te aduce la un coach. Daca nevoia ta este de ajutor in plan profesional, consilierea profesionala si coaching-ul poate ajuta sa-ti gasesti jobul ideal, sa gasesti resursele necesare deschiderii propiei afaceri, sau te poate face sa simti slujba ta curenta mai placuta, sa te concentrezi mai mult pe gestionarea muncii si sa va vindeti mai eficient. Daca motivele tale sunt personale, coach-ul te poate ajuta sa-ti imbunatatesti relatiile, sa rezolvi comportamentele negative continue, sa va imbunatatesti sanatatea generala. Apeland la un Life Coach poti trai o viata mai echilibrata, iti poti puteti face visele sa  devina realitate!

Ce se intampla intr-o sedinta de Consiliere Vocationala sau de Life Coaching?

Fiecare sesiune este adaptata clientului si va varia in functie de nevoile individuale. Ca si etape generale, pot mentiona:  Ne vom cunoaste, vom face diverse teste simple dar de impact, vom  stabili obiectivele si etapele necesare atingerii acestora. Vom lucra impreuna pentru a recunoaste obstacolele, pentru a explora perspective alternative si a celebra succesele. Odata cu incheierea fiecarei sesiuni, vom revizui obiectivele si vom evalua pasii urmatori care sunt necesari pentru a obtine aceste rezultate.

Chiar am nevoie de un Consilier Vocational sau de un Life Coach?

Coaching-ul de viata te poate duce peste si dincolo de propriile tale limitari personale. De cele mai multe ori, oamenii incearca sa-si atinga cel mai mare potential, dar nici nu-si dau seama ce stau in calea lor. Majoritatea oamenilor experimenteaza ca sunt mai eficienti atunci cand lucreaza cu un Life Coach si ca acest lucru le ofera posibilitatea sa-si valorifice mai bine potentialul. Pe parcursul calatoriei tale, consilierul iti va oferi sprijin si incurajare.

Cum este Coaching-ul diferit de Terapie?

Desi Life Coaching-ul poate fi privit ca fiind terapeutic, nu este terapie. Coaching-ul nu este conceput pentru a aborda problemele psihologice. In timpul sedintelor, accentul principal se va pune asupra identificarilor obiectivelor, atingerea lor si dezvoltarii obiceiurilor si abilitatilor constructive. Nu se pune prea mult accentul pe trecut, dar in schimb, accentul se pune pe crearea a ceea ce vrei acum si in viitor.

Cat costa o sedinta de consiliere?

O sedinta de Consiliere Vocationala sau Life Coaching dureaza aproximativ 75 minute, iar investitia ta este de 200 lei/intalnire. Daca iti doresti abonament pentru 1 luna ( 4 sedinte= 600 ron), costul va fi de 150 lei per intalnire.  Ne putem intalni la sedintele individuale de consiliere vocationala sau coaching atat in  Bucuresti (la o locatie stabilita de comun accord), cat si onine (skype, what’s up….).

Care este politica de anulare?

Am nevoie de o notificare de 24 de ore pentru a anula sedinta. Asigura-te ca ma anunti din timp ca nu vei putea participa la intalnire.

Consilierea Vocationala si Life Coaching-ul este confidential?

Ceea ce vom discuta nu va fi impartasit cu ceilalti. Intregul proces este confidential, iar informatiile tale personale vor fi intotdeauna protejate.


Cum stii ca ti se potriveste?

Daca…

 • Vrei sa te cunoasti mai bine, pe toate planurile: personal, profesional si social
 • Vrei sa inveti cum sa-ti negociezi mai bine drepturile salariale
 • Te gandesti cu groaza la jobul tau actual
 • Ai vrea sa-ti schimbi domeniul de activitate dar “nu-ti gasesti nici un talent ascuns”
 • Apropiatii iti spun ca trebuie sa faci o schimbare, ca te-ai inchis in tine, esti trist, iar tu esti dispus sa faci un compromis pentru ca nu ai argumente in favoarea ta;
 • Ai dificultati in alcatuirea unui CV;
 • Nu stii de ce nu ai fost luat in considerare, aplicand la un job;
 • Vrei sa inveti cum sa te prezinti cel mai bine la interviu, sa nu mai ai foarte multe emotii
 • Doresti sa te angajezi pentru prima oara/ sa-ti schimbi domeniul de activitate si nu stii ce fel de job ti s-ar potrivi;

Atunci DA, sigur este potrivit pentru TINE!!

Gata sa incepi? Completeaza formularul si vino alaturi de mine in aceasta calatorie!