Cadou

Un cadou inspirat

Iti place sa faci cadouri? Ce fel de cadouri obisnuiesti sa oferi?

Mie imi place foarte mult, doar ca imi ia foarte mult timp sa ma decid asupra lor. Imi place ca orice lucru sa fie unic, sa aiba o poveste, sa transmita ceva, nu sa zaca printr-un sertar, printr-un dulap, sa ocupe locul degeaba. Poate imi vei spune ca si tie ti-ar place sa dai cadouri cu totul si cu totul deosebite, dar nu stii unde sa cauti, si, mai important, nu vrei sa dai o caruta de bani pe ele. Stiu cum e, aceasta parere am avut-o si eu.

Zilele trecute o prietena mi-a spus: “ Ai auzit de  Pravalia cu talent?” Suna interesant. Nu auzisem, dar m-a facut foarte curioasa. A continuat “ O sa-ti placa, sunt sigura. E un grup pe facebook unde gasesti oameni deosebiti, foarte talentati, care fac lucruri asa cum iti plac tie: unice, frumoase, din suflet, si la preturi accesibile” .  

Stii ca iti spuneam ca totul se intampla cu un motiv? Asa si aceasta intalnire. Eram in Februarie, luna iubirii, si voiam sa o sarbatoresc intr-un fel deosebit. Undeva mai departe de Bucuresti nu vroiam sa mergem pentru ca eram in timpul scolii, asa ca m-am hotarat sa caut ceva frumos, pentru casa, pentru noi. Prietena mea mi-a citit gandurile, nu a trebuit sa vorbim despre acest aspect, am primit aceasta recomandare din suflet.

idei taiate

Cand am ajuns acasa, primul lucru pe care l-am facut a fost sa caut grupul mult recomandat. Am fost uimita cate lucruri frumoase se fac in tara aceasta. Ochii mei au ramas pentru cateva momente atintiti asupra unui mesaj: “Familia, darul cel mai de pret al vietii”. Era exact ce cautam. Am descoperit echipa “Idei taiate” (https://www.facebook.com/IdeiTaiate/), am vazut ca fiecare obiect facut de ei are in spate o poveste, fiecare lucru transmite ceva. M-am decis la un tablou cu noi 3. Pentru noi este perfect, care este parerea ta?

 Majoritatea obiectelor facute de cei 2 domni antreprenori sunt din lemn sau sticla si gravate cu un aparat laser foarte performant. Ei sunt foarte empatici si creativi, reusesc sa transforme orice vis al clientului intr-un obiect fizic, care transmite un mesaj, un sentiment. Sunt deschisi la orice idee, personalizeaza fiecare cerinta pana in cel mai mic detaliu, chiar ii recomand cu toata inima.  

Pe pagina de facebook  (https://www.facebook.com/IdeiTaiate/)  gasiti doar o mica parte din minunatiile create de ei: ornamente pentru camera copilului, tablouri de diverse marimi si  forme,  obiecte pentru nunta si botez (casuta de bani, marturii, umerase gravate, personalizate pentru mireasa si mire, pancarde cu diverse mesaje si desene, invitatii de nunta si botez), sticle gravate, carti de vizita, suporturi elegante pentru carti de vizita, cutii de diverse forme si dimensiuni, suporturi pentru sticle de vin, vaza de flori….

Sincer, eu sunt foarte placut impresionata de calitatea si diversitatea obiectelor facute de cei doi barbati de la Idei taiate.  Cand ma gandesc la ei, in cap imi apar urmatoarele cuvinte “Sky is the limit” . 

Sunt recunoscatoare pentru ca v-am cunoscut Idei taiate, tineti- o tot asa! Felicitari pentru calitatea produselor si pentru ca puneti atat de mult suflet in ceea ce faceti! Chiar se vede!

Add A Comment